en ik

en u

en wat

en hoe

en contact

en anderen

logo Enanders Baarn

en anderen

Samenwerking

Ik werk graag samen met diverse collega's met even zo diverse disciplines. Maar alleen daar waar we elkaar kunnnen versterken en het proces van u als opdrachtgever beter kunnen dienen. Een van mijn vaste partners is Manon Tennekes, een zeer ervaren trainer/communicatiespecialist en al 20 jaar zelfstandig ondernemer: http://www.tourism.nl

 

 

Sinds 2019 heb ik mij als businesspartner aangesloten bij het gedachtengoed van http://www.windkracht-11.nl.

Als coach voor teambuilding en persoonlijke ontwikkeling wordt ik ingezet door:https://ohmadvies.nl/

 

Ik ben als professional aangesloten bij het Platform Enneagram Professionals; http://www.enneagramplatform.nl. Hier volg ik meerdere keren per jaar bijscholingsdagen op diverse thema's. Dit doe ik tevens bij de ESN; Enneagram Stichting Nederland.

 

Sinds mijn start als (loopbaan) coach in 2011 werk ik al samen met Captiva Werving & Selectie in Bilthoven. Ze zijn specialist in werving en selectie, interim bemiddeling en detachering van professionals. 

 

 

Referentie

'Wij hebben Jolanda gevraagd om ons te adviseren over de wijze waarop wij de huidige bedrijfscultuur kunnen verbeteren. Ook hebben wij Jolanda gevraagd op welke wijze wij onze medewerkers in zijn of haar kracht kunnen laten komen.

Een brede opdracht waarin Jolanda systematisch te werk is gegaan. Aan de hand van het Enneagram heeft Jolanda gekeken naar het ‘type’ medewerker in relatie tot zijn/haar functie. Daarnaast heeft zij gekeken naar de teamsamenstelling en of de karakters in het team elkaar aanvullen of juist niet.

 

Het inzicht dat wij als organisatie hebben gekregen is zeer verhelderend en soms ook confronterend geweest. Op basis van de scherpe analyse en aanbevelingen hebben wij strategische keuzes kunnen maken om de cultuur binnen onze organisatie te verbeteren en medewerkers nog beter tot hun recht kunnen laten komen.'

Teije Kelderhuis, Acuzio HR