en ik

en jij

en wat

en hoe

en contact

en anderen

logo Enanders Baarn

en contact

 

Nieuwsgierig?

Neem contact met mij op voor een (gratis) kennismakingsgesprek, je krijgt dan direct te horen wat ik voor je kan betekenen. Daarnaast is niets belangrijker dan een goede klik bij coaching en dat je een methode kiest die bij jou past. Wil je meer weten over de kosten van het totale traject of op uur basis, bel of mail gerust.

Check vooral bij je werkgever of er sprake is van budget voor coaching (scholingsbudget). Of check je eigen CAO naar mogelijke vergoedingen vanuit de werkgever. Ook de overheid heeft i.v.m. Corona subsidiemaatregelen zoals het gratis ontwikkeladvies (deze kan ik als gecertificeerd coach voor je aanvragen). Check de site voor meer info: www.hoewerktnederland.nl

 

Goed om te weten!

(Loopbaan) coaching is aftrekbaar van de belasting (scholingskosten-leertraject) mits deze tot doel heeft om een nieuwe baan of nieuwe positie te verwerven. Gemiddeld is dit 30-40% van het totaalbedrag (inclusief BTW). Dit totaalbedrag moet een drempel hebben van € 250,00. (bron: Kluwer belastinggids). Raadpleeg je belastingadviseur of de belastingdienst voor jouw persoonlijke situatie. Deze regeling geldt nog voor 2020 en 2021.

 

ENANDERS

Torenlaan 59, 3742 CS Baarn