en ik

en u

en wat

en hoe

en contact

en anderen

logo Enanders Baarn

en wie is?

 

Missie:

Mijn belangrijkste missie is om ieder mens van betekenis te laten zijn, zowel als individu als in teamverband. Vanuit mijn vertrouwen in de ander worden vastgezette patronen verhelderd en aangeleerd gedrag doorbroken. Hierdoor gaan mensen vanuit intrinsieke motivatie een bijdrage leveren aan de veranderprocessen in zichzelf, de organisatie en het team.

 

 

Mijn naam is Jolanda Dortmans-Pardaans, woonachtig in Baarn met man en drie kinderen.

 

Na jarenlang in diverse leidinggevende en commerciële management/consultancy functies in de zakelijke (HR) dienstverlening te hebben gewerkt, ben ik in 2011 gestart met mijn zoektocht naar zelfstandig ondernemerschap.

 

De wens om mensen, zoekende naar wat echt bij hen past, verder te helpen in hun loopbaan & persoonlijke ontwikkeling was voor mij een logische uitkomst. Ik raakte onder meer geïnspireerd door het Enneagram; een psychologisch persoonlijkheidsmodel en een mooi systeem voor zelfkennis. Ik ontwikkelde vanuit deze inspiratie (en mijn eigen ervaringen/trainingen) een Loopbaancoaching programma voor particulieren en Enanders ging in 2011 van start. Uiteraard ben ik als loopbaanprofessional erkend door het Noloc.

 

Vanaf 2016 ben ik mij steeds verder gaan scholen en verdiepen in veranderprocessen in organisaties, zowel voor teams als leidinggevenden.

 

Ik ben pragmatisch ingesteld, open, betrokken en gedreven, denk vanuit ondernemerschap en stel altijd de vraag achter de vraag. Van "niets iets maken" is altijd de rode draad en grootste kracht geweest in mijn werkzame leven.