en wat

en

PERSOONLIJKE GROEI?

Is je vraag meer gericht op persoonlijke groei omdat je merkt dat bepaalde issues je blokkeren om verder te komen? Ook dan starten we met de digitale Enneagram type test die ik je vooraf mail. In het eerste gesprek krijg je een uitgebreide analyse van je dominante persoonlijkheidstype in relatie tot de andere types. We gebruiken de informatie die het Enneagram biedt om te kijken waar je nu staat in relatie tot je wens voor persoonlijke groei. Ook gaan we aan de slag met de negen ontwikkelingsniveaus per type en zet ik de Sedona loslaattechniek in zodat je vol zelfvertrouwen verder kunt.

Indien je vraag loopbaangericht is komen de volgende fases voorbij;

• Zelfanalyse; Wie ben je, wat vind je leuk, waar krijg je energie van en maakt je gelukkig? We starten altijd met de digitale Enneagram type test die ik je vooraf mail. In het eerste gesprek krijg je een uitgebreide analyse van je dominante persoonlijkheidstype in relatie tot de andere types. Gedurende deze fase wordt niet alleen je bewustzijn vergroot maar ook omgezet in concrete stappen. Onontdekte kernverlangens en kernkwaliteiten worden inzichtelijk.

• Loopbaananalyse; Diepgang in je cv. Welke keuzes heb je gemaakt en waarom? Wat wil je vasthouden of loslaten. Welke kwaliteiten wil je nu gaan inzetten of (door)ontwikkelen? We kijken naar de ondersteuning die het Enneagram en andere tools/testen je bieden in je persoonlijke groei.

• Toekomstanalyse; In deze laatste fase komen de analyses samen in een persoonlijke A4, verdeeld in vier segmenten. Ga je weer solliciteren? dan is het A4 een mooie leidraad. Uiteraard kijken we gedurende de coaching naar diverse vacatures en netwerkmogelijkheden. Ook het up to date maken van je cv en LinkedIn profiel hoort hier bij.

Tijdsduur

Indien je een totaal traject wilt volgen dan ga ik uit van vijf/zes sessies van gemiddeld 1,5/2 uur (de frequentie stemmen we samen af). Na iedere sessie mail ik je je “huiswerk op maat” en vraag ik je zaken thuis voor te bereiden voor de volgende sessie. Ik coach op mijn eigen ruime en rustige locatie in Amersfoort of online, aan jou de keuze! Een mix is natuurlijk ook een optie.

Uiteraard is het ook mogelijk om op basis van jouw vraag op uurbasis gecoacht te worden. Je kunt dus ook een korte check doen op je cv, motivatiebrief of je LinkedIn profiel.